Om Rivalerna

Succébandet Rivalerna är tillbaka! Nystarten sker under 2016 men redan nu 28 november bjuder de på prov av vad som väntar.

Efter medlemsbyte består nu Rivalerna av Andreas Hedenskog och Pontus Björsner. Två stora profiler som båda var med och bildade Casanovas 1989, och som fortsatt var en del av bandet till 2004. Tillsammans gjorde de mängder av framträdanden i TV och hade nio låtar på Svensktoppen. Framgångarna kröntes med segern i Dansbands-SM 1998.

Tillsammans bär de nu fram succéprojektet Rivalerna som sedan starten 2013 gått från klarhet till klarhet och redan spelat på dansbandsgalor och i Non-stop-danser med Lasse Stefanz, Streaplers, Sannex, Scotts, Casanovas, Jannez, Sounders.

Rivalerna är här för att stanna och räknar med att släppa en live-CD under 2016.

Rivalerna bildades av Andreas Hedenskog och Daniel Wahlström. Båda från den östgötska staden Vadstena, och rivaler ända sedan 80-talet. Andreas som frontfigur i Casanovas och Daniel i Wahlströms. Under 00-talet valde båda att avsluta sina karriärer. Tillsammans gjorde de comeback 2013 med stridsyxans lagd åt sidan för ett samarbete som gjorde dem dubbelt så bra. Allt för att som duo underhålla hela Sverige med den bästa dansbandsmusiken som finns.

Med Andreas och Daniel spelades singeln “Vi är tillsammans igen” in. Låten specialskrevs för Rivalerna av Leif ”Mulle” Melander, en av dansbandsgenrens stora låtskrivare.

Upcoming shows

Nästa spelning: 10 Mar 22:00 Limerick Bar o Grill, Södertälje Visa alla

"Vi är tillsammans igen" - Lyssna och köp!